Wednesday, March 16, 2011

wordless wednesday - 06

Wednesday, March 9, 2011

wordless wednesday - 05

keindahan februari

assalamualaikum pembaca budiman,

cerita di belog ni memang fokus dan tertumpu pada kehidupan seharian saya bersama famili dan kawan-kawan. dan ini cerita saya bersama familia tershayang.. :)

hari tidak memasak, makan di luar. hari jumaat, kebanyakan kedai tutup. maka, kami membawa diri ke fast food McDonald. kebetulan tak ramai orang. chacha sorang je main kat sini. mama pun apa lagi, snap gambar la kannn..


hallamak! gambar lain tak upload lagi la.. ada dalam hp. letak satu je lah gambar sayang eh. tak pe eh.. :)

kejadian bulan lepas tapi baru update hari ni. anakku sayang akhirnya berkesempatan menemui upin dan ipin! dalam tv kan ke kecik je upin ipin ni. tiba kat depan mata, hah kau besar nya! chacha terkejut tengok upin ipin bigggg cangattttt !! tapi, salam tetap salam. siap cium tangan lagi.. hehhehe..



tak lama lepas tu, chacha ajak balik. "maa, jom balik umah. chacha tanak tengok dah upin upin. bigg cangatt maa..". hehehe. anakku dah puas hati dapat tengok upin ipin secara live in person. lepas ni mesti tanak tengok dah. sebab scary, besar sangat. hiksss.. 

jumpa lagi di entry lain. daaaaaaaa..

Wednesday, March 2, 2011

today is wednesday but this is not wordless wednesday entry

cam-whore first! like chacha like mama! :p


just wanna update my activities with my lovey dovey family during last two weeks. we went to motorcross tournament to support cikgu najmi's son. cikgu najmi is rally sifu to both my elder and younger brother. they came along from the north to this tournament at sports complex, gong badak, kuala terengganu. we've decided to get hands on them. although hot weather, we had fun though our chacha cannot stand the noise! hahaha. let's see the piccas! :D



then after dinner, we went to state stadium for badminton and managed to catch this man! hohoho !!


that's it! we're satisfied and went back home.. :)